Санкції проти КНДР ефективні, коли їх дотримуються всі — Єльченко

272
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Санкції проти Північної Кореї, які вводяться резолюціями Ради безпеки ООН, здатні змінити безрозсудну і провокаційну поведінку режиму в Пхеньяні тільки в разі повного дотримання всіма державами-членами Ради
Санкції проти Північної Кореї, які вводяться резолюціями Ради безпеки ООН, здатні змінити безрозсудну і провокаційну поведінку режиму в Пхеньяні тільки в разі повного дотримання всіма державами-членами Ради.
Таку позицію висловив у п’ятницю після успішного голосування РБ за нові санкції проти КНДР Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко, передає Укрінформ .
«Я хотів би ще раз підкреслити ключове значення повного і всеосяжного виконання резолюції усіма державами-членами Ради щодо КНДР. Спільні дії необхідні для того, щоб змінити безрозсудну поведінку Пхеньяна», — заявив глава української місії.
Він підкреслив, що «консолідована і безкомпромісна позиція на глобальному рівні має вирішальне значення для виключення ризику подальших провокацій і збереження режиму ядерного нерозповсюдження в цілому».

Continue reading...