Я вимагаю відставки Генпрокурора Луценка, — Данилюк звинуватив ГПУ в перешкоджанні розслідуванню у справі Приватбанку

229
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

21.12.17 16:52 — Я вимагаю відставки Генпрокурора Луценка, — Данилюк звинуватив ГПУ в перешкоджанні розслідуванню у справі Приватбанку Міністр фінансів України Олександр Данилюк звинуватив Генеральну прокуратуру в затягуванні розслідування справ щодо дій колишніх… Перегляд новини.
Як інформує Цензор. НЕТ, про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.
«Ми вітаємо вчорашнє позитивне рішення Лондонського суду щодо заморозки активів колишніх власників ПриватБанку до моменту прийняття рішення по суті. Але це вдалося зробити не завдяки підтримці прокуратури — як це мало би бути — а незважаючи на всі прямі спроби з боку Генеральної прокуратури завадити цьому процесу», — написав він.
«Справа Приватбанку – це лакмусовий папірець ефективності роботи правоохоронних органів. На сьогодні держава витратила майже 140 млрд грн на докапіталізацію Приватбанку через те, що раніше з нього були виведені гроші, або надані недостатньо забезпечені кредити, які ніхто не повертає. Це гроші кожного громадянина, кожного платника податків, і вони мають бути повернуті в державний бюджет. Тут неприпустимі кулуарні домовленності та бездіяльність правоохоронних органів», — наголосив голова Мінфіну. Данилюк заявив, що Генеральна прокуратура робить таке:
1) Затягується розслідування справ щодо дій колишніх керівників і власників Приватбанку.

Continue reading...