Аваков про вибух "Волги" з дітьми: затримано власника автомобіля, який встановив вибухівку-пастку. ФОТО

298
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Як повідомляє Цензор. НЕТ, про це пише на своїй сторінці в Facebook глава МВС Арсен Аваков. «Якісь скажені останні кілька днів, навіть для мого вже…
Як повідомляє Цензор. НЕТ, про це пише на своїй сторінці в Facebook глава МВС Арсен Аваков.
«Якісь скажені останні кілька днів, навіть для мого вже звиклого, здавалося б, до подібних подій світосприйняття. Просто поставте поруч ці три факти:
«Ці злочини вчинили не закоренілі злочинці, а «звичайні люди»… І такі ж «звичайні» з деформованою мораллю громадяни готові були купувати дітей. Увійшла в буденність — жорстокість і корислива байдужість до своїх і чужих дітей, за потурання всіх нас – це мене пригнічує більше, ніж все решта. Де-небудь на Британських островах, кожен з цих випадків був би в центрі уваги суспільства. Засуджували б, обурювалися і співчували… направили б уже в служби опіки дітей сотні запитів як допомогти; здавали б, постраждалим від неадекватно жорстокості, кров бідолашним підліткам, потрібно це чи ні — але здавали б… А ми? Звикли… не більше, ніж рядки в новинах, і похитування головою… звикли… Як би не було складно і важко жити, яка б погана не була влада, епоха, ситуація — нам, «звичайним людям», не можна йти від неписаних канонів людяності.

Continue reading...