Визнання анексії Криму і зняття санкцій з Росії не є позицією США — Болтон

308
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Радник президента США з національної безпеки Джон Болтон, який прибув до Москви на зустріч із президентом РФ Путіним 27 червня заявив, що позиція США не…
Радник президента США з національної безпеки Джон Болтон, який прибув до Москви на зустріч із президентом РФ Путіним 27 червня заявив, що позиція США не включає до себе визнання анексії Кримського півострова або зняття санкцій з РФ, передає «УНІАН» з посиланням на слова Болтона на прес-конференції у Москві.
«Це не є позицією США», — відповів радник Трампа на задане журналістами питання, чи може Дональд Трамп визнати анексію Криму Росією.
Крім того, додав Болтон, хоча питання про санкції і піднімалося на зустрічі у Москві, позиція США з цього питання залишається незмінною.
«Я хочу сказати, що позиція США щодо санкцій полягає у тому, що вони повинні залишатися. І це питання також може бути піднято на саміті ЄС у четвер-п’ятницю. Наша позиція полягає в тому, що санкції повинні залишатися», — сказав Болтон.
Також Болтон спростував припущення, що на зустрічі з Путіним обговорювалися перспективи та умови повернення Росії до формату «Великої сімки».
«Ні, ми не обговорювали сьогодні можливе повернення Росії до G7, але я не виключаю, що президенти зможуть поговорити про це під час своєї зустрічі», — припустив він, додавши, що левову частку дійсно найважливіших міждержавних питань президенти США і РФ обговорять вже на зустрічі.

Continue reading...