Кремль боїться показати, в якому стані Олег Сенцов

263
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Кремль не хоче, щоб український омбудсмен Людмила Денисова побачила, в якому стані знаходиться Олег Сенцов після майже 40 днів голодування, і розказала про це публічно. Особливо там бояться, щоб у ЗМІ не потрапили фото Сенцова. Таку думку висловив політичний експерт Василь Мокан, передає…
Кремль не хоче, щоб український омбудсмен Людмила Денисова побачила, в якому стані знаходиться Олег Сенцов після майже 40 днів голодування, і розказала про це публічно.
Особливо там бояться, щоб у ЗМІ не потрапили фото Сенцова. Таку думку висловив політичний експерт Василь Мокан, передає 24 канал.
За його словами, зараз вдалий час для тиску на Росію щодо обміну військовополоненими і політв’язнями у зв’язку з проведенням Чемпіонату світу з футболу. Однак цей діалог блокує Кремль. Це політичний актив, який використовуватиметься як аргумент на можливих переговорах Трампа і Путіна.
«Якби в Кремлі були готові йти на поступки і турбувалися про свій імідж, то обмін військовополоненими і заручниками частково б відбувся.

Continue reading...