Два роки без Шеремета: убивці не знайдені. У Києві акція

268
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Рівно 2 роки тому в центрі Києва вбили відомого журналіста Павла Шеремета. О 7.45 ранку на розі вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького вибухнула його
Рівно 2 роки тому в центрі Києва вбили відомого журналіста Павла Шеремета. О 7.45 ранку на розі вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького вибухнула його машина.
На відео, яке вилучили з камер спостереження, зафіксовано, як вибухівку підкладають невідомі чоловік і жінка. Українські правоохоронці гучно заявляли про ретельне розслідування, про залучення ФБР, під особистий контроль справу брали начальники.
Та два роки минули – а ні замовників, ні виконавців. Слідство, ніби, триває, хід розслідування не розголошують. Слідство, грунтуючись на низці факторів, вважає дуже ймовірним російський слід у вбивстві журналіста Павла Шеремета і низки українських високопоставлених офіцерів, повідомив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко. У кінці 2017 глава Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що особи, які вчинили вбивство журналіста Павла Шеремета, як і раніше не встановлені.

Continue reading...