З'явилась інформація, як Україна збирається побороти російські ЗМІ в Криму — Телеканал новин 24

312
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Нацрада з питань телебачення та радіомовлення спільно з СБУ, Міністерством юстиції, Міністерством закордонних справ іМіністерством інформаційної політики розробляють проект санкцій проти всіх юридичних та фізичних осіб, що є причетними до розподілу ефіру в окупованому Криму. Санкції, Новини Криму, Анексія Криму, Медіа, ЗМІ, Новини України, Новини політики — Телеканал новин 24
Нацрада з питань телебачення та радіомовлення спільно з СБУ, Міністерством юстиції, Міністерством закордонних справ іМіністерством інформаційної політики розробляють проект санкцій проти всіх юридичних та фізичних осіб, що є причетними до розподілу ефіру в окупованому Криму.
Про це розповів член Національної ради України з питань телерадіомовлення Сергій Костинский у коментарі ресурсу «Крим. Реалії».
«Ми зібрали всю інформацію, де у Криму російські радіостанції та канали. Ми зібрали інформацію про їхніх керівників, власників, про всіх чиновників, які розподіляли частоти між цими радіостанціями. Це п’ятсот сторінок великого документу, фінальну версію якого ми незабаром плануємо презентувати.

Continue reading...