П'яна ДТП на Закарпатті: у поліції заявили, що не зупиняли нетверезого Оліфера за годину до смертельної аварії

269
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин спростував інформацію про те, що за годину до смертельної ДТП поліція зупиняла голову Перечинської РДА Віктора Оліфера і фіксувала факт його сп’яніння. Інформація про те, що голову Перечинської РДА, який в нетверезому стані скоїв наїзд на двох жінок, затримали перед цим за іншу аварію і відпустили, з’явилася раніше на сайті голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.
Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин спростував інформацію про те, що за годину до смертельної ДТП поліція зупиняла голову Перечинської РДА Віктора Оліфера і фіксувала факт його сп’яніння.
Про це повідомляється на сайті поліції Закарпатської області.
Згідно з офіційною заявою Стефанишина, інформація про те, що за годину до ДТП поліція зупиняла голову Перечинської РДА, не відповідає дійсності.
«Того вечора на лінію «102» дійсно надходило повідомлення про ДТП в селі Ворочово Перечинського району. На місце події прибула поліція, проте учасників автопригоди на місці не було. Правоохоронці зв’язалися в телефонному режимі із заявником, і той пояснив, що допомога поліції йому не потрібна, з водієм автомобіля, який зачепив його транспортний засіб, він домовився усно і претензій не має», — зазначив Стефанишин.

Continue reading...