Після відставки Жебрівського в "Майорську" прикрили схему контрабанди

184
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Командування Операції об’єднаних сил призупинило діяльність гуманітарно-логістичного центру на контрольному пункті вїзду-виїзду Майорськ на Донеччині.
Командування Операції об’єднаних сил призупинило діяльність гуманітарно-логістичного центру на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорськ» на Донеччині.
Про це повідомляється на сторінці Операції об’єднаних сил у Facebook.
Заступник командувача ОС, полковник Олександр Доманський повідомив, що за червень загалом виявили 88 фактів порушення порядку переміщення товарів та здійснення господарської діяльності, вилучили товарів на суму 9,2 млн грн (у травні було 3,3 млн грн).
«Спільними зусиллями було зруйновано схему постачання товарів на тимчасово окуповану територію України через гуманітарно-логістичний центр на КПВВ «Майорське», – заявив він.
«У зв’язку з цим в червні місяці цей центр призупинив роботу. На даний час проводяться заходи щодо вдосконалення та відновлення роботи гуманітарно-логістичних центрів», – додав Доманський.
Як зазначають » Наші гроші «, у кінці 2016 року Донецька обласна військово-цивільна адміністрація, яку очолював Павло Жебрівський, ініціювала створення логістичного центру для торгівлі з людьми, які проживають на тимчасово окупованій території.

Continue reading...