Генпрокурор повідомив, коли завершать слідство у справі побиття Найєма

329
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про те, що слідство у справі побиття народного депутата від фракції БПП Мустафи Найєма буде завершене після надання висновку…
Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про те, що слідство у справі побиття народного депутата від фракції БПП Мустафи Найєма буде завершене після надання висновку експертизи про ступінь шкоди його здоров’ю. Про це очільник Генпрокуратури сказав під час прес-конференції у вівторок, 21 серпня.
«Як тільки Мустафа Найєм встановить через медичну експертизу ступінь пошкодження свого здоров’я, слідство фактично буде завершене», — зазначив Луценко.
Для кваліфікації дій правопорушників та подальшого їх покарання, за словами генпрокурора, необхідно знати ступінь завдання шкоди здоров’ю.
Крім того, Луценко повідомив, що Генеральна прокуратура має намір направити в Інтерпол документи для оголошення у міжнародний розшук одного з нападників — Магомеда Саїтова: «Ми добиваємося видачі Саїтова, ми виставляємо його в розшук».
Нагадаємо, 30 квітня на народного депутата Мустафу Найєма напали три людини, згодом до них приєдналася ще одна особа.

Continue reading...