Стало відомо, чому Росія звільнила українця Костенка

294
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Уже колишній в’язень Кремля зараз знаходиться під опікою українських дипломатів, але з російської території ще не виїхав
Український політв’язень Олександр Костенко був звільнений з російської в’язниці, бо відбув повний термін свого ув’язнення. Про це повідомила в Facebook віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.
» Один з політв’язнів Кремля Олександр Костенко сьогодні звільнений з Кірово-Чепецька Кіровської області. У Олександра закінчився термін ув’язнення, він відбув повний термін ув’язнення і тільки тому Кремль його випустив «, – написала вона.
Геращенко зазначила, що за дорученням президента Петра Порошенка, вона, а також обмудсмен Людмила Денисова та Міністерство закордонних справ заздалегідь готувалися до цього моменту, бо припускали якісь сюрпризи з боку РФ.
» Вчасно були спрямовані всі дипломатичні ноти і листи в усі відповідні російські органи і структури. Вранці українські дипломати забрали Олександра. Зараз з ним радник з консульських питань Геннадій Брескаленко. На нашій дипломатичній машині вони їдуть до Москви, де ночуватимуть в посольстві.

Continue reading...