Волкер прокоментував інтерв’ю Петрова і Боширова

256
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер під час брифінгу в Києві прокоментував інтерв’ю…
КИЇВ. 15 вересня. УНН. Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер під час брифінгу в Києві прокоментував інтерв’ю Петрова і Боширова, яких Велика Британія звинувачує в отруєнні Скрипалів, російському пропагандистському виданню RT, передає кореспондент УНН.
«Я дуже радий, що Росія не втратила свого почуття гумору», — сказав Волкер. Як повідомляв УНН, Петров і Боширов, яких Велика Британія звинувачує в отруєнні Скрипалів, у четвер дали інтерв’ю російському пропагандистському виданню RT. У бесіді вони підтвердили, що це їхні справжні імена і що вони дійсно є тими людьми з відео. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Петров і Боширов на собор у Солсбері подивитись їздили — реакція соцмереж Міністерство закордонних справ Сполученого Королівства назвало інтерв’ю підозрюваних у справі про отруєння у Солсбері Олександра Петрова і Руслана Боширова брехливим і таким, що викривляє інформацію.

Continue reading...