Турчинов жорстко відповів на заяву РФ про "український слід" у справі збитого MH17 — поставив злочинців на місце

494
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов переконаний, що російському військово-політичному керівництву не вдасться сховатися від відповідальності за збитий літак рейсу МН17 на Донбасі у 2014 році. Секретар РНБО прокоментував заяву Міністерства оборони Росії про те, що ракета, якою було збито літак, була українською.
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов переконаний, що російському військово-політичному керівництву не вдасться сховатися від відповідальності за збитий літак рейсу МН17 на Донбасі у 2014 році.
Як повідомили у прес-службі РНБО, про це Турчинов сказав, коментуючи заяву Міністерства оборони Росії про те, що ракета, якою було збито літак, була українською.
«Міністерство оборони Росії виступило з черговим фейком щодо нібито причетності України до трагедії, яка відбулася з малайзійським «Боїнгом», — заявив він.
«На моїй пам’яті це, мабуть, дев’ята чи десята версія, яку намагаються нав’язати світовій громадськості російські військові і політики, щоб сховати свою причетність до цього страшного злочину. Був й іспанський диспетчер, був і український винищувач, і ракети «повітря-повітря», був і так званий колишній військовий, який якраз у той час був на аеродромі, звідкіля злітав український винищувач, аби збити «Боїнг», та багато іншої брехні», — наголосив секретар РНБО.
Турчинов додав, що мета цих фейків одна – сховати справжніх злочинців.

Continue reading...