У Києві затримали водія, котрий їздив містом машиною з номерами "ДНР"

323
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Автомобіль належить колишньому правоохоронцю.
У столиці правоохоронці відшукали водія машини з номерними знаками, на котрих була зображена символіка терористичної організації «ДНР». Автомобілем зацікавилися після того, як напередодні в соцмережах з’явилися його фотографії та обурені репліки киян.
Пошуком машини зайнялися контррозвідники СБУ. Як повідомляється на сторінці спецслужби у Facebook, авто знайшли менше, ніж за добу. Фейкові номерні знаки було вилучено, так само, як і документи на автомобіль.
Особою, що керувала транспортним засобом, виявився колишній працівник МВС України, котрий зараз працює в одній із страхових компаній. Чоловік пояснив, що машина перебувала в розшук з 2014 року і була знайдена Інтерполом на території РФ. Місцеві правоохоронці передали авто представнику страхової фірми, котрий і доправив його в Україну.
«Під час перетину російсько-українського кордону він зняв номерні знаки так званої ДНР, але при в’їзді в Київ знову встановив їх, за його словами, «для забезпечення відповідності реєстраційних автомобільних номерів пакету документів на вказану машину, виданих російськими представниками Інтерполу, на випадок зупинки транспортного засобу для перевірки працівниками поліції України», — навели пояснення водія представники СБУ.

Continue reading...