Адвокат Полозов: Найімовірніше, Сенцова поставили перед фактом примусового годування

325
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ймовірно, Сенцова просто поставили перед фактом, що його будуть годувати примусово. Так у радянські часи вчиняли з дисидентами.
Ймовірно, Сенцова просто поставили перед фактом, що його будуть годувати примусово. Так у радянські часи вчиняли з дисидентами.
Про це в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK заявив російський адвокат Микола Полозов.
Нагадаємо, глава Ради з прав людини при президенті РФ Михайло Федотов повідомив, що засуджений у РФ український режисер Олег Сенцов написав заяву про припинення голодування в присутності адвокатів.
Адвокат Микола Полозов зазначив, що клімат півночі Росії, де зараз перебуває Сенцов, не підходить до такого серйозного випробування, як голодування. А враховуючи те, що попереду зима, адвокат вважає, що Сенцов міг просто не витримати такого навантаження.
«Після того, як Олега оглянули лікарі, вони, мабуть, побачили, що його стан є дуже поганим і вирішили розпочати примусове голодування. Ймовірно, Сенцова просто поставили перед фактом, що його будуть годувати примусово. Так у радянські часи поступали з дисидентами. А щодо рішення самого Олега припинити голодування, я думаю, що саме обстановка півночі Росії і тамтешній клімат могли вплинути на це», – вважає гість програми.

Continue reading...