Катастрофа Boeing 737 в Індонезії: усі подробиці трагедії (фото, відео)

278
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Авіалайнер індонезійської авіакомпанії Lion Air впав, виконуючи рейс з Джакарти в Панкалпінанг. На борту перебували майже 2-00 людина. Подробиці читайте на УНІАН
Пасажирський Boeing 737 з 188 пасажирами на борту розбився незабаром після вильоту з Джакарти. Інформації про вцілілих немає. УНІАН зібрав усе, що відомо про трагедію на даний момент.
Читайте також В «Лестер Сіті» підтвердили загибель власника клубу в результаті падіння вертольота
Авіалайнер індонезійської авіакомпанії Lion Air виконував внутрішній рейс з Джакарти в Панкалпінанг ( JT610). За даними сервісу Flightradar 24, літак піднявся в небо о 6.20 ранку за місцевим часом з 10-хвилинною затримкою і мав прибути до пункту призначення о 7.20. Через 13 хвилин після зльоту зв’язок з бортом зник.
Надалі рятувальники повідомили, що екіпаж буксира, що виходив з порту, бачив, як падав літак. Він рухнув в море біля острова Ява, у 15 кілометрах від берега.
На борту літака знаходилися 188 осіб, включаючи сімох членів екіпажу. Серед пасажирів – двоє новонароджених і одна дитина. Reuters повідомляє про 189 людей на борту.
Екстрені служби повідомили про знайдені уламки лайнера. На місці катастрофи виявили рятувальні жилети та особисті речі пасажирів, у тому числі – мобільні телефони.

Continue reading...