Сенцов повністю відновився після голодування, — тюремники з РФ

397
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Заступник директора Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) Росії Валерій Максименко заявив, що лікувально-відновлювальні процедури для виведення після тривалого голодування Олега Сенцова практично завершено, його…
Заступник директора Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) Росії Валерій Максименко заявив, що лікувально-відновлювальні процедури для виведення після тривалого голодування Олега Сенцова практично завершено, його стан повністю відновився. Про це повідомляє Цензор. НЕТ із посиланням на ТАСС.
«У нього все нормально, лікування практично закінчено. Наступного тижня ми хочемо провести великий консиліум щодо його стану здоров’я. Але в принципі всі показники на сьогодні у нього в нормі, він дуже чітко вийшов з голодування», — сказав Максименко.
За його словами, Сенцов уже перейшов зі спеціально розробленої для нього лікувальної дієти і тепер харчується як і інші засуджені. За підсумками консиліуму можуть ухвалити рішення про терміни його повернення в колонію. «Хоча лікарі продовжують його спостерігати», — сказав заступник директора ФСВП.
Він додав, що Сенцов «не сидить, не лежить, а працює цілими днями і постійно просить папір».

Continue reading...