Активісти назвали причину смерті Гандзюк і вказують на слід депутата БПП

190
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Організатори спільноти Хто замовив Катю Гандзюк? назвали причину смерті радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк і вказали на слід депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Паламарчука.
Організатори спільноти «Хто замовив Катю Гандзюк?» назвали причину смерті радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк і вказали на слід депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Паламарчука.
Про це повідомляється на сторінці спільноти у Фейсбук.
«Офіційна причина смерті: поліорганна недостатність та хімічні опіки із залученням 39% тіла внаслідок нападу з використанням хімічної речовини», — зазначають активісти.
За їх словами, Гандзюк знала, хто організував і замовив замах на неї. «І ми не про п’ятьох екс-бійців УДА. Це лише виконавці. Ми знаємо хто, коли і скільки їм заплатив. Ми знаємо увесь ланцюг від виконавців, організаторів, посередників до замовників. Ми знаємо за що саме її вбили. У МВС та ГПУ все теж знають. Знають майже три місяці і нічого не роблять», — підкреслюється в повідомленні.
За словами активістів, посередником між виконавцями злочину та замовником був раніше судимий Ігор Павловський, що має кличку «Собака».

Continue reading...