Порошенко обговорив з Меркель і Макроном звільнення українських заручників на Донбасі

296
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Президент України Петро Порошенко, федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон наголосили на необхідності терміново відновити процес звільнення українських заручників на Донбасі. Лідери України, Німеччини та Франції обговорили питання звільнення українських політв’язнів, які незаконно утримуються у в’язницях РФ та в окупованому Криму.
Президент України Петро Порошенко, федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон наголосили на необхідності терміново відновити процес звільнення українських заручників на Донбасі.
Як передає кореспондент УНІАН, про це Порошенко повідомив журналістам за результатами тристоронніх переговорів з Меркель і Макроном у Парижі.
Читайте також Порошенко зустрівся в Парижі із Трампом
За словами глави держави, він обговорив з лідерами Франції та Німеччини питання звільнення українських політичних полонених, які незаконно утримуються у в’язницях РФ та в окупованому Криму.
Порошенко зазначив, що «було наголошено на необхідності терміново повернутися до обміну наших героїв, у тому числі військових, солдат, які незаконно утримуються на окупованій території на Донбасі».

Continue reading...