Про що можуть говорити Президент України та кум президента Росії — 24 Канал

381
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Можливо, українці про факт регулярних зустрічей Петра Порошенка і Віктора Медведчка і не дізналися б, якби не пильне око журналістів-розслідувачів програми «Схеми»: вони зняли на відео автомобілі супроводу кума Путіна і під Адміністрацією глави держави, і під його маєтком у Козині. І припускають, що зустрічі ці відбувалися не просто задля того, щоб каву попити. Новини України, Єгор Скоріна, Розслідування, Новини політики, Україна – Росія, Віктор Медведчук, Петро Порошенко, Вадим
Можливо, українці про факт регулярних зустрічей Петра Порошенка і Віктора Медведчка і не дізналися б, якби не пильне око журналістів-розслідувачів програми «Схеми»: вони зняли на відео автомобілі супроводу кума Путіна і під Адміністрацією глави держави, і під його маєтком у Козині. І припускають, що зустрічі ці відбувалися не просто задля того, щоб каву попити.
Зустрічі Медведчука і Порошенка намагалися замовчувати, але після виходу програми «Схеми» в Адміністрації Президента підтвердили: політики дійсно спілкувались.
Зустрічалися, мовляв, бо президент хотів висловити невдоволення тим, що Кремль затягує зі звільненням українських політв’язнів. Саме тому і приїжджав до Порошенка Медведчук, який є Спецпредставником СБУ з питань звільнення заручників в Мінській групі.

Continue reading...