Підсумки щодо нападів на активістів: Князєв сподівається на їх припинення

359
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Згідно з довідкою правоохоронців, загалом цього року сталося 3 вбивства активістів і 5 замахів на вбивство – і вони частково або повністю розкриті.
Голова Національної поліції Сергій Князєв сподівається, що після розкриття нападу на Катерину Гандзюк, який призвів до її смерті, злочини проти активістів припиняться.
Про це він сказав у Верховній Раді, звітуючи про результати у розслідування поліції щодо справи херсонської активістки Гандзюк.
«Сподіваюся, що розкриття злочину відносно Катерини Гандзюк і покарання винних покладе край нападам на активістів. Ми до цього докладемо максимум зусиль», – сказав він.
«Маю надію, що це зупинить шалені спекуляції політиків та окремих громадян навколо цієї трагедії», – додав голова Нацполіції.
Князєв також зазначив, що з приводу нападу на Гандзюк жодної інформації від активістів та ЗМІ поліція не отримала.
Справу Гандзюк уже повністю передали Службі безпеки України: тепер вона веде не лише замовників нападу на херсонську активістку, але й організатора та виконавців.
Поліцейських підозрювали у причетності до нападу на Гандзюк, також правоохоронців звинувачували у бездіяльності і вимагали від них покарати замовників нападу на активістку.

Continue reading...