Співробітники Служби зроблять все можливе, щоб якнайшвидше встановити замовника злочину, — СБУ про розслідування вбивства Гандзюк

258
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Як передає Цензор. НЕТ, про це йдеться в інформації СБУ. У повідомленні зазначається: «Генеральна прокуратура сьогодні доручила подальше розслідування справи про умисне вбивство херсонської громадської…
Як передає Цензор. НЕТ, про це йдеться в інформації СБУ.
У повідомленні зазначається: «Генеральна прокуратура сьогодні доручила подальше розслідування справи про умисне вбивство херсонської громадської активістки Катерини Гандзюк Головному слідчому управлінню СБУ, хоча станом на 16.00 год. 05.11.2018 кримінальне провадження до органу досудового розслідування не надійшло.
Ми поділяємо бажання громадськості щодо швидкого завершення розслідування, але при цьому переконані, що справа має бути розслідувана повно, всебічно і об’єктивно. Служба має передати до суду беззаперечні докази причетності до вбивства всіх фігурантів справи. Запевняємо, що співробітники СБУ зроблять все можливе аби у максимально стислі терміни встановити та затримати замовника цього зухвалого злочину.
Крім цього повідомляємо, що справа не має жодних обмежень, передбачених Законом України «Про державну таємницю», окрім обмежень передбачених статтею 222 КПК України, яка регламентує порядок, межі та спосіб розголошення даних досудового провадження.

Continue reading...