Як виглядатиме Олександр Усик під керівництвом нового тренера

292
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сьогодні, 10 листопада, близько опівночі на «Manchester Arena» в Манчестері, Велика Британія, українець Олександр Усик проведе перший захист усіх основних боксерських титулів у першій важкій вазі. У найбільш очікуваному поєдинку боксерської осені він зустрінеться з місцевою зіркою, екс-чемпіоном…
Сьогодні, 10 листопада, близько опівночі на «Manchester Arena» в Манчестері, Велика Британія, українець Олександр Усик проведе перший захист усіх основних боксерських титулів у першій важкій вазі. У найбільш очікуваному поєдинку боксерської осені він зустрінеться з місцевою зіркою, екс-чемпіоном світу Тоні Белью. Gazeta.ua проведе текстову трансляцію події, починаючи з 23:30 год. Наразі виділяємо ключові деталі дуже статусного бою за звання абсолютного чемпіона світу.
Тактика Белью
Прогнози експертів однотипні — «Усик – фаворит, але…». У Белью більший досвід серед профі. Він різкий, вибуховий, в нього сильніший удар, особливо хороший – лівий боковий. Він надмотивований, б’ється вдома перед рідними фанами. Для Тоні це «бій на пенсію» і він збирається завдяки перемозі «зацементувати» своє ім’я в історії боксу. Він залишить в ринзі усе, що має. Він може не гребувати будь-якими засобами. Тому не виключатимемо, що з початку поєдинку буде намагатися ставити чемпіона у некомфортне становище брудними прийомами. А ще завдання Белью – завершити бій до шостого раунду. І надіятись, що «прийде» «lucky punch» – «щасливий удар».
Тактика Усика
На початку поєдинку Белью буде вкрай небезпечним. Усику потрібно перевести бій у пізні раунди.

Continue reading...