США мають намір забезпечити безпеку своїх дипломатів у Венесуелі — Помпео

303
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Державний секретар США Майк Помпео в ході радіопередачі The Laura Ingraham Show заявив, що Вашингтон готовий вжити усіх заходів заради забезпечення безпеки дипломатів та громадян…
Державний секретар США Майк Помпео в ході радіопередачі The Laura Ingraham Show заявив, що Вашингтон готовий вжити усіх заходів заради забезпечення безпеки дипломатів та громадян США у Венесуелі, президент якої Ніколас Мадуро, вже розірвав дипломатичні відносини з Вашингтоном та розпорядився зачинити венесуельське посольство у Сполучених штатах. Стенограму радіопередачі розповсюдила 24 січня прес-служба Державного департаменту США.
«Я не хочу спекулювати або створювати гіпотетичну ситуацію, за яку ми не зможемо відповідати. Але знайте, що уряд повністю скоординовано… У нас працює цілодобовий операційний центр. Ми повністю залучені, ми повністю усвідомлюємо ситуацію на землі і готові зробити все можливе для того, щоб забезпечити безпеку наших людей», − заявив Помпео, відповідаючи на питання про те, чи готовий він просити президента США Дональда Трампа відправити війська до Венесуели у разі якоїсь загрози дипломатам США в Каракасі.

Continue reading...