У Росії не надали офіційних документів щодо стану здоров'я політв'язня Дудки — Денісова

289
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявляє, що представники російської влади заявляють про задовільний стан здоров’я заарештованого українця, фігуранта так званої «справи українських диверсантів» Володимира Дудки, але офіційних документів не надали. Представники Росії повідомили, що Дудка отримує необхідні ліки, а також його консультують лікарі.
Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявляє, що представники російської влади заявляють про задовільний стан здоров’я заарештованого українця, фігуранта так званої «справи українських диверсантів» Володимира Дудки, але офіційних документів не надали.
Як повідомила український омбудсмен у Facebook, до неї надійшла відповідь від Уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової на запит щодо стану здоров’я українського політв’язня Володимира Дудки, якого утримують у СІЗО Сімферополя.
«Три місяці знадобилося російській стороні, щоб перевірити стан здоров’я українця, адже свій запит я направила ще у вересні минулого року.

Continue reading...