В СБУ заявили, що перевірять причетність свого співробітника до вбивства Гандзюк

258
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Мангер, підозрюваний у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства Ганздюк, «заявив про нібито причетність до вказаного злочину співробітника Служби безпеки України Данила Доценка»| СЬОГОДНІ
У Службі безпеки України перевірять заяву підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк голови Херсонської облради Владислава Мангера про причетність до цього злочину співробітника спецслужби. Про це повідомляє прес-служба СБУ.
Так, 13 лютого під час судового розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою Владислав Мангер, підозрюваний у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства Ганздюк, «заявив про нібито причетність до вказаного злочину співробітника Служби безпеки України Данила Доценка».
«Твердження Мангера, які він нічим не обґрунтував, є його наміром дискредитувати Службу безпеки України, слідчі якої здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства Гандзюк. Під час досудового слідства слідчими зібрано достатньо даних, які стали підставою для вручення Мангеру повідомлення про підозру в організації вбивства Гандзюк «, – заявили в СБУ.

Continue reading...