Парламент Великобританії знову проголосував проти угоди Мей по Brexit

424
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Британські законодавці рішуче відкинули угоду прем’єр-міністра Терези Мей по виходу з Європейського союзу у вівторок, зануривши Brexit в сум’яття всього за 17 днів…
Британські законодавці рішуче відкинули угоду прем’єр-міністра Терези Мей по виходу з Європейського союзу у вівторок, зануривши Brexit в сум’яття всього за 17 днів до запланованої дати виходу з ЄС. Законодавці проголосували проти внесеної Мей поправки до договору про Brexit 391 голосами проти 242, продемонструвавши, що її переговори в останню хвилину з керівниками ЄС у понеділок в кінцевому підсумку виявилися марними, повідомляє Reuters. Це голосування призвело п’яту за величиною економіку світу на незвідану територію без очевидного шляху вперед. Вихід з ЄС без угоди, відкладання дати виходу 29 березня, позачергові вибори або навіть інший референдум — тепер стало можливим все. Мей може навіть спробувати втретє заручитися підтримкою парламенту в надії, що жорсткі євроскептики-законодавці в її Консервативній партії, найбільш явні критики її договору про вихід, можуть змінити свою думку, якщо стане більш імовірним, що Британія все-таки залишиться в ЄС.
Однак, незважаючи на те, що голосування сьогодні було провалено, в січні операція зазнала більш нищівної поразки: голосів проти тоді було більше (432).

Continue reading...