"Почали співпрацю не з дуже гарного листка": у Зеленського прокоментували політичну кризу у відносинах з Радою — новини політики

305
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Радник глави держави Володимира Зеленського – представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук запевняє, що політичної кризи у відносинах між Зеленським і парламентом немає. Стефанчук запевняє, що президент готовий співпрацювати з Верховною Радою.
Радник глави держави Володимира Зеленського – представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук запевняє, що політичної кризи у відносинах між Зеленським і парламентом немає.
Як передає кореспондент УНІАН, про це Стефанчук сказав журналістам в кулуарах парламенту.
Коментуючи те, що ВР не включила до порядку денного президентські законопроекти, Стефанчук зауважив: «Я думаю, що це не свідчить про політичну кризу, яка почалась між нами і Верховною Радою. Це свідчить про політичну кризу, яка існує в Україні, і рівнем недовіри до тих органів, які є».
За словами представника Зеленського, президент готовий співпрацювати з Верховною Радою. «Ми почали нашу співпрацю, не з дуже гарного листка, але я дуже сподіваюся на розум і розуміння українців.

Continue reading...