Саакашвілі просить Зеленського повернути йому громадянство

247
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Адвокат колишнього президента Грузії та екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі Руслан Чорнолуцький подав на ім`я президента Володимира Зеленського звернення щодо повернення Саакашвілі українського громадянства. Фотокопії листа колишнього президента Грузії адвокат Саакашвілі оприлюднив у Facebook.
Адвокат колишнього президента Грузії та екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі Руслан Чорнолуцький подав на ім`я президента Володимира Зеленського звернення щодо повернення Саакашвілі українського громадянства.
Про це адвокат повідомив на своїй сторінці у Facebook.
«Сьогодні був в Адміністрації президента України та, як його адвокат, подав на ім`я президента Зеленського звернення Саакашвілі щодо відновлення справедливості та повернення українського громадянства», — написав адвокат.
Також він оприлюднив лист Саакашвілі. «Всі юристи стверджують, що позбавлення мене українського громадянства незаконне, так як за Конституцією України не можна позбавити громадянства громадянина України, а за міжнародним правом не можна залишати людину взагалі без громадянства», — йдеться в зверненні Саакашвілі.

Continue reading...