Генштаб: Росіяни зазнають втрат на всіх напрямках, де тривають бої

124
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

На початок 182-ї доби з моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну противник продовжує спроби встановити повний контроль над територією Донецької області
На початок 182-ї доби з моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну противник продовжує спроби встановити повний контроль над територією Донецької області. Як повідомляє Генштаб ЗСУ, ворог також зосереджений на утриманні захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей і відновленні боєздатності підрозділів, що зазнали втрат. Окупанти зазнають втрат на всіх напрямках, де тривають бої.
На Волинському та Поліському напрямках обстановка залишається без суттєвих змін, підрозділи збройних сил Білорусі виконують завдання з посилення охорони ділянки білорусько-українського кордону в Брестській та Гомельській областях.
На Сіверському напрямку противник продовжує утримувати окремі підрозділи Західного військового округу в прикордонних районах Брянської і Курської областей. Противник обстріляв із ствольної артилерії район Товстодубового Сумської області.
На Слобожанському напрямку ворог веде бої з метою утримання зайнятих раніше рубежів.
На Харківському напрямку окупанти обстріляли зі ствольної та реактивної артилерії райони Одноробівки, Карасівки, Борщового, Перемоги, Руської Лозової, Замулівки, Базаліївки, Пушкарного, Мосьпаново, Слобожанського, Гусарівки та Чепіля.

Continue reading...