Українські військові за добу відбили атаки сил РФ поблизу 8 населених пунктів – Генштаб ЗСУ

113
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 32 удари. Підтверджено ураження 24 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також вісьмох позицій зенітних ракетних комплексів противника»
Підрозділи Сил оборони України за минулу добу відбили атаки російських військ у районах населених пунктів Торське і Спірне на Краматорському напрямку, Берестове, Соледар і Бахмут на Бахмутському напрямку і Мар’їнка, Побєда і Невельське на Авдіївському напрямку, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.
«Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 32 удари. Підтверджено ураження 24 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також вісьмох позицій зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках збили 6 БпЛА та 1 вертоліт ворога», – йдеться в ранковому зведенні Генштабу.
«Ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили три райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, один склад боєприпасів, 7 об’єктів ППО противника та інші військові цілі», – додали у Генштабі.
У командуванні повідомили, що загарбники обстрілюють позиції українських військ вздовж усієї лінії зіткнення, здійснюють інженерне обладнання оборонних позицій і рубежів на окремих напрямках і ведуть повітряну розвідку.

Continue reading...