Важкувато буде Близнюкам і Скорпіонам: гороскоп на тиждень 28 листопада – 4 грудня для чоловіків

99
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Array
Скоро грудень, перший місяць зими. Що ж можна очікувати у ці дні від зірок? Для кожного знаку Зодіаку є особливі поради. Тож читай чоловічий гороскоп на 28 листопада – 4 грудня 2022 року на Men 24.
*натисни на свій знак Зодіаку, щоб дізнатися актуальний прогноз на тиждень
Що цікаво, загалом гороскопи для більшості знаків Зодіаку сприятливі, але – є нюанси. Ми розповімо на Men 24, що для чоловіків підготували зірки та планети на тиждень із 28 листопада і до 4 грудня 2022 року.Гороскоп на тиждень 28 листопада – 4 грудняОвен (21 березня – 20 квітня)
Овен (21 березня – 20 квітня)
Цього тижня в Овнів буде можливість успішно дебютувати у новій для себе царині. Відчутні можливості для бажаного зростання з’являться у працівників галузі культури та будівництва. В усіх інших – навпаки, можуть виникнути труднощі з роботою та буденними справами. Є загроза відчути брак координації між родичами. Є ймовірність, що дещо ослабне здоров’я. Ситуація зміниться у другій половині тижня – там вже буквально на кожному кроці чекатиме успіх, особливо у справах, пов’язаних із навчанням чи викладанням. У любовних стосунках можна розраховувати на моменти глибокої пристрасті. Загалом у ці дні корисно було б стати активнішим.Телець (21 квітня – 20 травня)
Телець (21 квітня – 20 травня)
У Тельців цього тижня буде можливість виконати необхідні завдання у сферах роботи, бізнесу, будуть нагоди прийняти бажані рішення в соціальному та політичному житті. Це означає, що тиждень буде для тебе особливим. Особливо хорошим. Навіть здоров’я залишатиметься відмінним, попри погоду. А проте – на тебе покладуть обов’язок зробити хороший старт у сфері, до якої раніше ти не був дотичний. Також можеш очікувати несподіваної, але дуже приємної зустрічі з родичами. На жаль, у середині тижня рух зірок може послабити позитив навколо тебе – майже в усіх сферах, крім любовної. Там якраз можна очікувати приємні події.Близнюки (21 травня – 21 червня)
Близнюки (21 травня – 21 червня)
Близнюки в роботі чи бізнесі впродовж цього тижня будуть орієнтовані на те, щоб адаптуватися до змін обставин. З одного боку, доведеться протистояти ризикам, з іншого – будуть чудові нагоди збільшити свій вплив та значення. Особливо сприятливими ці дні будуть для людей, дотичних до кіно, мистецтва, медицини та досліджень, а також політики. А проте – будуть і цілком серйозні випробування здібностей. На жаль, зі здоров’ям можуть трапитися неприємності, тож не послаблюй пильності. У другій половині тижня з’являться приємні можливості в любовних справах. У фінансовій сфері зірки обіцяють період безперервного прогресу. Загалом – варто не звертати увагу на дрібниці й упевнено досягати результатів.Рак (22 червня – 22 липня)
Рак (22 червня – 22 липня)
Рух зірок цього тижня дасть приємні можливості для Раків у царинах виробництва та бізнесу. Однак слід бути активнішим, ніж зазвичай. При цьому здоров’я залишатиметься квітучим, а розум – ясним та щасливим. В особистому житті можна очікувати нової закоханості або відкриття нової сторони кохання у давно складеній парі.

Continue reading...