Тімченко не закликав українців їхати за кордон, щоби зняти навантаження з електромережі, — ДТЕК (відео)

66
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

У ДТЕК спростували, що гендиректор компанії Максим Тімченко в інтерв’ю ВВС пропонував українцям виїжджати, щоб знизити навантаження на енергосистему. У публікації ж ВВС наводяться слова Тимченка про т…
У ДТЕК спростували, що гендиректор компанії Максим Тімченко в інтерв’ю ВВС пропонував українцям виїжджати, щоб знизити навантаження на енергосистему. У публікації ж ВВС наводяться слова Тимченка про те, що «шляхом зниження споживання чи від’їзду, вони [громадяни] також роблять свій внесок і допомагають іншим людям».
Пресслужба найбільшої приватної енергетичної компанії України ДТЕК заявила, що її гендиректор Максим Тімченко не пропонував громадянам України виїжджати за кордон. Про це повідомляється на сайті компанії.
«Генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко не закликав українців виїжджати за кордон. В інтерв’ю британському ВВС Максим Тімченко чітко зазначив: «У нас немає надзвичайної ситуації, за якої потрібно виїжджати», — йдеться у повідомленні пресслужби ДТЕК.
Керівник компанії також сказав, що ДТЕК спільно з Міненерго та іншими намагаються досягти стабільної роботи енергосистеми.
На підтвердження компанія опублікувала 32-секундний відрізок із відеоінтерв’ю з Тімченком.

Continue reading...