Володимир Зеленський і Український Дух: за що західні видання нагородили президента та українців

86
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Array
Найвпливовіші видання світу «Time», «Politico», «Financial Times» та «Profil» відзначили досягнення українського народу. А особисто Президента України Володимира Зеленського визнали «Людиною року». Далі читайте в ексклюзивному блозі для сайту 24 каналу.Феномен Зеленського
Посилення іміджу Президента України в цивілізованому світі через західні медіа сприяє капіталізації цього іміджу в політичний вплив.
Такий вплив активно працює на користь Україні, адже це дає можливість вирішити багато військово-технічних, економічних та гуманітарних питань, які зараз на українському порядку денному та зробити наш порядок денний загальносвітовим. Вперше цього року Президент України Володимир Зеленський з’явився на шпальтах журналу Time у травні як №2 в категорії «Лідери» у рейтингу 100 найвпливовіших осіб у світі. Показово, що презентував Зеленського для читачів Time ніхто інший, як президент США Джо Байден, який зазначив, що коли Росія розпочала свою жорстоку війну проти України і українці як ніколи потребували свого лідера, слова Володимира Зеленського пролунали по всьому світу: «Президент тут».
«В особі Президента Зеленського народ України має лідера, гідного його хоробрості та стійкості, оскільки громадяни по всій країні – власники магазинів і військові, кравці та водії вантажівок – борються за свої домівки та свободу. Кожного разу, коли ми розмовляємо, я чую в голосі президента Зеленського невпинну рішучість людини, яка глибоко вірить у свій обов’язок перед своїм народом і щодня виконує урочисту відповідальність вести свою націю в цей темний і важкий час. Нації вільного світу, натхненні прикладом президента Зеленського, є більш згуртованими, рішучішими та цілеспрямованими, ніж будь-коли за останній час. За підтримки США та наших союзників і партнерів він залишив свій слід в історії та довів світові, що Україна витримає довго, а її народ зрештою реалізує демократичне майбутнє, якого вони давно бажали», – написав Джо Байден.
Із такими словами важко не погодитись. Адже у перші дні нападу ворога, коли у нас ніхто не вірив, а всі розвідки союзників щиро вважали що до захоплення України та повалення конституційного ладу залишалися лічені дві – три доби, наш президент Володимир Зеленський на очах у приголомшеного світу продемонстрував приклад сміливості українського народу і взяв на себе увесь тягар відповідальності за оборону країни. Цей крок вселив впевненість у всіх нас, і дав надію на те, що ми вистоїмо. Мабуть, чи не вперше в історії України констатуємо об’єднання влади, опозиції й усього українського суспільства навколо президента.Єдині в усьому
У результаті безпрецедентного рівня самоорганізації та блискавичності ухвалення рішень виник єдиний механізм взаємодії між владою та громадянами, починаючи з верховного головнокомандувача й завершуючи шкільним вчителем, медиком чи працівником районного ЖЕКу.

Continue reading...