З Різдвом Христовим 2022! Найкращі слова рідним, друзям та колегам

142
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

25 грудня українці святкують Різдво Христове — у цей день заведено вітати родичів, друзів, близьких та колег
25 грудня українці святкують Різдво Христове. Традиційно у цей дивовижний, казковий день заведено вітати родичів, друзів, близьких та колег зі святом.
«Апостроф» зібрав найкращі різдвяні побажання.
Читайте також: Чи можна відзначати «по-новому»: коли українцям святкувати Різдво та інші зимові свята Привітання з Різдвом рідних, друзів та близьких

***
Хай затишком дихає дім,
Хай янгол вас оберігає!
Ми вітаємо з Різдвом
І тільки найкращого бажаємо!
У Різдво Христове
У нічній тиші
Щастя до хати заходить
З першою зіркою.

***
Вітаю з Різдвом Христовим! В цей світлий день бажаю добра, любові і щастя, добробуту, успіху і міцного здоров’я. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас і Ваших близьких від усіх негараздів, а в душі запанують віра, спокій і благодать. Зі світлим святом Різдва!

***
У світлу та магічну Різдвяну ніч збуваються заповітні бажання та трапляються справжні дива. Вітаю Вас із Різдвом Христовим та бажаю, щоб в домі завжди панувала любов та злагода, щоб кожного дня траплялися маленькі дива, а доля дарувала приємні сюрпризи. Зі святом!
***
Тиші, добра та гармонії
У це велике свято Різдва!
Миру й міцного здоров’я
І сімейного тепла!

***
Вітаю тебе із Різдвом Христовим, чудовим світлим святом! Нехай у твоєму житті все складається найкращим чином, а Янгол твій охороняє від лиха. Нехай збудуться мрії, а в домі буде затишок та мир!
***
Вітаю з Різдвом Христовим та бажаю усю родину зібрати за святковою вечерею та подарувати кожній близькій людині тепло своєї любові.

Continue reading...