Армія РФ завдала 15 авіаційних та п’ять ракетних ударів – зведення Генштабу ЗСУ

149
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Війська РФ зосереджують основні зусилля на спробах захоплення Донецької області в межах адміністративного кордону, зазначили в Генштабі
Протягом минулої доби російські військові завдали 15 авіаційних та п’ять ракетних ударів, із них два – по цивільній інфраструктурі Костянтинівки Донецької області. Здійснили понад 95 обстрілів із реактивних систем залпового вогню, зокрема і по Херсону, йдеться в зведенні Генштабу ЗСУ в фейсбуці вранці 14 січня.
«Війська РФ зосереджують основні зусилля на спробах захоплення Донецької області в межах адміністративного кордону, також продовжують наступати на Бахмутському напрямку. На Авдіївському напрямку окупанти також ведуть безуспішні наступальні дії. На Куп’янському та Лиманському – не полишають спроб покращити тактичне положення», – уточнили українські військові.
Також, за інформацією Генштабу, за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки армії РФ в районах населених пунктів Площанка, Білогорівка і Червонопопівка Луганської області та Роздолівка, Сіль, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Кремінна, Побєда, Майорськ, Мар’їнка та Велика Новосілка на Донеччині.

Continue reading...