На Херсонщину перекинули 200 росгвардійців, ЗСУ знищують ворога: карта бойових дій за 13 лютого

92
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Array
Російські війська за підтримки авіації намагаються наступати на кількох напрямках. На Сході України продовжуються запеклі бої.
24 Канал аналізує ситуацію на фронті за даними Генштабу ЗСУ та моніторингової карти Deepstate.Росгвардійці на Херсонщині, спроби наступу на Сході
Росіяни зазнають значних втрат, особливо у живій силі. Втім, продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.Зверніть увагу! Для посилення контрдиверсійних заходів на тимчасово окупованих територіях Херсонської області ворог направив туди близько 200 військовослужбовців росгвардії. Їх розселили на базі відпочинку Чайка в селищі Лазурне. Для своєї безпеки, загарбники обмежили там пересування місцевих жителів.Дедалі більше окупантів з обмороженням кінцівок
Через низький рівень забезпечення зимовим спорядженням, з січня 2023-го значно зросла кількість російських військовослужбовців з ознаками обмороження кінцівок. Так, у медичних закладах Горлівки Донецької області кількість пацієнтів з таким діагнозом складає до 30% від усіх поранених.
Сили оборони відбили атаки ворога в районах 10 населених пунктів
За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Гряниківка Харківської області; Кремінна і Білогорівка на Луганщині; Виїмка, Федорівка, Васюківка, Бахмут, Іванівське і Кліщіївка Донецької області та Залізничне на Запоріжжі.

Continue reading...