ISW: путін намагається притиснути українські сили до півночі перед російським наступом

191
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Президент росії владімір путін, можливо, створює умови для подальших транскордонних рейдів росії в північно-східні райони України, імовірно, у спробі продовжити.
Президент росії владімір путін, можливо, створює умови для подальших транскордонних рейдів росії в північно-східні райони України, імовірно, у спробі продовжити внутрішні інформаційні операції та притиснути українські сили до північних прикордонних районів.
путін провів 1 лютого нараду, на якій обговорювали відновлення житлової інфраструктури в Криму, Білгородській, Брянській та Курській областях після «обстрілу з боку неонацистських формувань».
путін зазначив, що його адміністрація приділяє пріоритетну увагу припиненню українських обстрілів прикордонних регіонів, але це завдання — «справа військового відомства».
Аналітики вважають, що акцент путіна на передбачуваній небезпеці українських обстрілів прикордонних регіонів, імовірно, переслідує подвійну мету.
Він продовжує інформаційну операцію, мета якої — представити війну в Україні як екзистенційну загрозу для російських громадян, щоб заручитися внутрішньою підтримкою затяжної війни.

Continue reading...