ЗСУ відбили понад 85 ворожих атак, росіяни тікають з окупованого Криму: головне від Генштабу

98
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Array
Збройні Сили України потужно дають відсіч російським окупантам. Вони відбили понад 85 атак ворога на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.
Водночас загарбники завдали 2 ракетних та 12 авіаційних ударів по Україні. Зокрема вони застосовували 2 безпілотники «Шахід» – їх збили наші захисники.Що відбувається на різних напрямках
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без суттєвих змін. Протягом доби ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Єліне, Баранівка і Тимоновичі Чернігівської області; Рожковичі, Бачівськ, Старикове, Гірки, Атинське, Стукалівка, Будки, Волфине, Грабовське на Сумщині та Гатище, Ветеринарне, Стрілеча, Мороховець, Лук’янці, Тернова, Вовчанськ, Потихонове, Комісарове, Вільхуватка, Тихе, Устинівка та Анискине Харківської області.
На Куп’янському та Лиманському напрямках противник вів наступальні дії в районах населених пунктів Макіївка, Невське, Червонопопівка, Шипилівка та Білогорівка Луганської області, проте успіху не мав. Здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів Дворічна, Гряниківка, Западне, Лиман Перший, Голубівка, Курилівка, Піщане, Кислівка, Табаївка Харківської області; Невське, Червонопопівка, Діброва, Білогорівка Луганської області та Спірне, Роздолівка і Федорівка на Донеччині.

Continue reading...