ЗСУ стримують росіян на Сході, відбито понад 80 атак: карта бойових дій станом на 23 березня

75
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Array
Російські окупаційні війська надалі зосереджені на Сході України, де ведуть наступальні дії на кількох напрямках. У планах росіян захопити Донецьку та Луганську області до кінця березня.
Росіяни продовжують вести наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. На інших напрямках противник обороняється.
Минулої доби підрозділами Сил оборони відбито 83 ворожих атаки на східній ділянці фронту.Яка ситуація на напрямках фронту
На Куп’янському та Лиманському напрямках противник продовжує спроби зламати нашу оборону. Вів безуспішні наступальні дії у районах населених пунктів Макіївка, Білогорівка та Верхньокам’янське.
Противник здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів Крохмальне Харківської області; Новоселівське, Невське, Білогорівка – Луганської, а також Терни, Колодязі, Сіверськ, Верхньокам’янське та Спірне на Донеччині.
Росіяни наступають у районі Білогорівки: карта бойових дій
На Бахмутському напрямку ворог продовжує ведення наступальних дій, втрачаючи значну кількість живої сили, озброєння та військової техніки.

Continue reading...