Окупація ЗАЕС показала все: світ має не допустити поширення впливу "Росатому" в Азії й Африці

179
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Array
Російські окупанти продовжують ядерний шантаж та нехтують безпекою на Запорізькій атомній електростанції. Світ має відреагувати на таке й не допустити співпраці корпорації «Росатому» з низкою країн Африки та Азії.
Про це 24 Каналу сказала незалежна експертка з ядерної енергетики та ядерної безпеки Ольга Кошарна. Вона наголосила, що потрібно економічно й дипломатично стимулювати ці країни та переконувати їх не реалізовувати реакторні технології Росії на своїй території.Світ має не допустити поширення впливу «Росатому»
Експертка з ядерної енергетики та ядерної безпеки зазначила, що Росія вперто рухається з будівництвом атомних електростанцій у країни Африки. Зараз, зокрема, завершується будівництво АЕС у Туреччині за російськими технологіями, а також розпочато в Єгипті.
За її словами, потрібно вже застосовувати дипломатичні переговори, переконувати ці країни, щоб вони подумали, й якось перебити умови, які пропонує їм Росія.
Тобто, мені здається, що, якщо вона реалізує всі проєкти, то може компенсувати (втрати на європейському ринку – 24 Канал),
– сказала Кошарна.

Continue reading...