Масована дрон-атака Росії проти України: що відомо на 03:30 ночі

92
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Російські окупанти вночі 3 травня 2023 року намагалися нашкодити Україні дронами-камікадзе та, ймовірно, ракетними ударами із С-300 по Запоріжжю. війна, київ, Дніпро, вибух, запоріжжя, дрон, кропивницький, ппо, С-300, ракетний удар, дрон-камікадзе, костянтинівка, Shahed
У ніч на 3 травня північ, центр, схід та частково південь України перенесли атаку Росії дронами-камікадзе типу Shahed та, можливо, ракетами; у кількох містах та областях, починаючи орієнтовно з півночі, чули вибухи.
Причини вибухів невідомі: офіційних повідомлень про «прильоти» на 03:30 не було, проте деякі обласні та міські військові адміністрації повідомляли про роботу протиповітряної оборони.
Приблизно о 00:30 у Київській області (локацію не уточнюємо) джерело LIGA.net чуло характерні для БПЛА Shahed-131/136 «мопедні» звуки двигуна внутрішнього згоряння, після чого по цілі/цілях відпрацювали, за його словами, «з розташованої неподалік позиції ППО». Наскільки успішним було «полювання» на баражуючі боєприпаси країни-терориста Росії, співрозмовник не знає.

Continue reading...