Окуповану територію Запоріжжя можна поділити на 2 частини: що відбувається на кожній з них

120
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Array
На тимчасово окупованій частині Запорізької області складна ситуація. Ця територія умовно ділиться на 2 частини: 18 населених пунктів, в яких загарбники оголосили про «евакуацію», та територія, де про вивезення людей не повідомлялось.
Про ситуацію на окупованих територіях Запоріжжя в ефірі 24 Каналу розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров. Він наголосив, що не треба думати, що росіяни втікають з території Запорізької області.
«Не можна вважати, що ворог біжить з тимчасово окупованої території Запорізької області. Навпаки автобусами, якими вивозять людей, у зворотному напрямку везуть російських солдатів на лінію фронту. Ворог точно не здався і буде обороняти тимчасово окуповані території», – зауважив Федоров.
Мер Мелітополя наголосив, що 90% мешканців Запорізької області чекають, коли ЗСУ виженуть загарбників та звільнять території України.Окупанти оголосили про «евакуацію»
Федоров зазначив, що з 18 населених пунктів, де окупаційна влада оголосила про «евакуацію», щодня від 3 до 10 автобусів вивозять людей. Їх везуть або в інші окуповані населені пункти області – Кирилівку, Бердянськ, Приморськ, Приазов’я, або на територію Росії.

Continue reading...