Ідеологу "русского міра" Дугіну оголосили про підозру

161
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Array
В Службі Безпеки України повідомили, що зібрали докази проти очільника «Міжнародного євразійського руху» Олександра Дугіна. Протягом років він займався пропагандою агресивної політики Росії та заперечував сам факт існування України як держави.
Про підозру Олександру Дугіну оголосили 14 червня. Та враховуючи те, що він перебуває за межами території України, в СБУ заявили, що проводитимуть заходи, аби притягти його до відповідальності за злочини. Підозру Дугіну оголосили відразу за двома статтями. Що відомо про Олександра Дугіна
Олександр Дугін – один з основних ідеологів так званого «русского міра». Саме його праця про геополітичне майбутнє Росії, як вважають експерти, вплинула на розв’язання Росією війни проти України. Довідка. Олександр Дугін вже давно внесений у базу «Миротворець», а з січня 2023 року також перебуває під санкціями, накладеними РНБО за антиукраїнську діяльність. Також він занесений до переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці України та є фігурантом фінансових санкцій США.

Continue reading...