Залужному 50! Чим за час війни Головнокомандувач запам'ятався українцям (фото)

113
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

8 липня Валерій Залужний святкує свій 50 день народження. Які його слова та фрази стали крилатими за час війни — читайте на Styler
8 липня Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відзначає своє 50-річчя. За час повномасштабної війни в України він проявив себе як досвідчений та обізнаний військовослужбовець. Крім того, у своїх висловлюваннях він неодноразово давав зрозуміти, що війна — це дуже складна річ, а плани потребують тиші.
Які слова та фрази Залужного в майбутньому, ймовірно, стануть крилатими — читайте нижче в матеріалі Styler.Про контрнаступ
30 червня Головнокомандувач дав інтерв’ю The Washington Post, в якому висловив свою думку стосовно просування українських військ. По-перше, він наголосив на тому, що «війна — це не шоу». А, по-друге, нагадав партнерам України про необхідність їхньої підтримки.
«Це не шоу, яке весь світ дивиться і на яке робить ставки. Щодня кожен метр здається кров’ю».
«Мене дратує, коли я чую, що контрнаступ розпочався повільніше, ніж очікувалося. Наші війська щодня просуваються вперед, навіть якщо це лише 500 метрів».
«Декілька західних танків та броньованих машин справді знищили на полі бою. Але ми отримали «Леопарди» не для того, щоб їздити на них на парадах Вони прибули на війну. «Леопард» на фронті — просто мішень, нам треба снаряди і F-16″. Про бронежилет
Кількома днями раніше мережу потішив діалог військового Валерія Маркуса та Валерія Залужного. Маркус зняв та опублікував відео, на якому він без каски та бронежилета.
Головнокомандувач не міг не відреагувати на це, тому в коментарях написав: «Ану одівся Бігом! Получиш у мене!»
Простий коментар свідчить про цінність людського життя в Україні, що проявляється навіть у таких, на перший погляд, дрібницях.

Continue reading...