США 7 липня оголосять про надання Україні касетних боєприпасів – ЗМІ

103
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Представники США заявили, що касетні боєприпаси будуть частиною нового пакету військової допомоги Україні вартістю близько 800 мільйонів доларів
Сполучені Штати Америки вирішили надати Україні касетні боєприпаси і, як очікується, 7 липня оголосять, що вони будуть включені в новий пакет військової допомоги, повідомили західні ЗМІ, зокрема агенції Reuters і AP.
Представники США, цитовані у цих повідомленнях від 6 липня, заявили, що касетні боєприпаси будуть частиною нового пакету військової допомоги Україні вартістю близько 800 мільйонів доларів. Посадовці говорили на умовах анонімності, оскільки вони не уповноважені публічно обговорювати цей крок до офіційного оголошення.
Відповідаючи на запитання щодо касетних боєприпасів, речник Пентагону бригадний генерал Пет Райдер сказав, що він знає про такі повідомлення, але сказав, що «не має ніяких конкретних оголошень».
В останні дні повідомлялося, що президент Джо Байден активно розглядає можливість включення суперечливих боєприпасів у новий пакет зброї.

Continue reading...