Кулеба про далекобійні ракети: Лише на своїй території

157
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Україна використовуватиме ракети великої дальності лише в межах власної території, запевнив очільник МЗС Дмитро Кулеба. Тим часом в Німеччині й далі точаться дискусії щодо передачі Києву крилатих ракет Taurus.
Україна використовуватиме ракети великої дальності лише в межах власної території, запевнив у п’ятницю, 11 серпня, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Він зазначив, що такі ракети є «вирішальними» для перебігу бойових дій, тому Україна просить партнерів передати їх їй якогомога швидше.
«Taurus і ATACMS необхідні для успіху України, і ми просимо партнерів надати їх якомога швидше. І ті, і інші будуть використовуватися винятково всередині наших кордонів. Чим більший радіус дії ракети, тим коротша війна», — написав він в Twitter.Шольц заявив, що стан справ щодо Taurus не змінився 
Останніми днями в Німеччині загострилася дискусія щодо можливості передачі Україні крилатих ракет великої дальності Taurus. Втім, канцлер ФРН Олаф Шольц (Olaf Scholz) у п’ятницю, 11 січня, заявив, що у цьому питанні стан справ не змінився, пише dpa.

Continue reading...