У Німеччині скорочують податки й демонтують вітрові електростанції

150
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
Новини у сфері економіки, ринків та бізнесу, які мали місце на шпальтах провідних вітчизняних та зарубіжних видань, відображають важливі події 30 серпня.

Ми пропонуємо десятку ключових новин у короткому огляді середи.

У фокусі нашої уваги сьогодні енергоринок Німеччини та України, зокрема, у Німеччині почали демонтувати вітрові електростанції з метою розширення видобутку вугілля. В Україні відкрили нове родовище із запасами до 1 млрд кубометрів газу. Енергоатому для погашення всіх боргів потрібно знайти 17 млрд грн до кінця року.

Також писали, що для поштовху економіки, Німеччина скоротить податки на 32 млрд євро.

Окрім цього, сьогодні висвітлено ще низку важливих подій, які вплинули на ринки, сферу бізнесу та ціни, про що нижче у наших матеріалах.

У Німеччині почали демонтувати вітрові електростанції — нарощують видобуток вугілля

Німецький енергетичний гігант RWE розпочав демонтаж вітроелектростанції у західній частині землі Північний Рейн-Вестфалія, щоб звільнити місце для подальшого розширення відкритої шахти з видобутку бурого вугілля.

Для поштовху економіки, Німеччина скоротить податки на 32 млрд євро

Німецька коаліція у вівторок після тижнів суперечок домовилася про скорочення корпоративних податків на загальну суму 32 мільярди євро протягом чотирьох років, щоб стимулювати економіку.

Німецька економіка перебувала у стагнації у другому кварталі, не демонструючи жодних ознак відновлення після зимової рецесії та зміцнюючи свою позицію однієї з найслабших великих економік світу.

Японія поскаржиться на Китай до СОТ

Японські міністри повідомили у вівторок, що уряд може подати скаргу до Світової організації торгівлі через рішення Китаю заборонити весь імпорт японських морепродуктів після того, як оброблена радіоактивна вода почала викидатися в море з пошкодженої АЕС Фукусіма.

Continue reading...