Audi та BMW відключили на росії доступ до свого програмного забезпечення

172
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
Десять важливих новин дня у сфері економіки, ринків та бізнесу, що мали місце на шпальтах провідних вітчизняних та зарубіжних видань, відображають важливі події 21 серпня, й розкриті нами в короткому огляді понеділка.

У фокусі нашої уваги нині приклад Mercedes-Benz, якому послідували решті світових брендів  BMW та Audi. Відтак три провідних німецьких автобрендів обмежили росіянам доступ до свого програмного забезпечення.

Сьогодні газета Financial Times писала, що Lloyd’s страхуватиме зерновози у Чорному морі, адже Україна наблизилася до ухвалення угоди.

Китай знижує знижувати ключову процентну ставку в прагненні уникнути економічного уповільнення. Також писали, що Китай наростив виробництво чистої електроенергії на 11,5%, досягнувши 2,74 мільярда кВт.

Виплати вкладникам збанкрутілого банку «Конкорд» стартують з 21 серпня.

Окрім цього, сьогодні висвітлено ще низку важливих подій, які вплинули на ринки, сферу бізнесу та ціни, про що нижче у наших матеріалах.

Mercedes-Benz дав приклад: BMW та Audi обмежили росіянам доступ до свого ПЗ

Німецькі автомобільні компанії BMW та Audi обмежили доступ до свого фірмового програмного забезпечення для російських дилерів.

Про відключення від програмного обладнання компанії BMW повідомив найбільший російський дилерський центр баварської марки «БорисХоф». Тепер у російських офіційних сервісних центрах через це неможливо зробити дублікат ключів, є й інші складності.

Крім того, один зі співробітників відділу техобслуговування наголосив, що поки що невідомо, чи зможуть дилери проводити комп’ютерну діагностику. У дилерському центрі «Автодім» повідомили, що доступ до онлайн-сервісів BMW все ж таки здійснюється, але через «додаткові резервні канали».

Lloyd’s страхуватиме зерновози у Чорному морі: Україна наблизилася до угоди

Україна завершує роботу над схемою із глобальними страховиками для страхування зернових суден, що прямують до портів Чорного моря та назад.

Continue reading...