Масована атака "Шахедів" з двох напрямків: все, що відомо про нічний удар по Україні

151
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Російські військові вночі 26 вересня продовжили серію масованих атак по Україні. Росія завдала удару «Шахедами», атакуючи Україну з двох напрямків.
Російські військові вночі 26 вересня продовжили серію масованих атак по Україні. Росія завдала удару «Шахедами», атакуючи Україну з двох напрямків.
Росіяни спрямували «Шахеди» по Україні з південно-східного напрямку з окупованого Криму та з Росії. Усе, що відомо про нічну атаку дронами-камікадзе, читайте в матеріалі 24 Каналу.Росія атакувала Черкаську область
Вночі повітряна тривога в Черкаській області тривала майже 4 години. Росія атакувала Черкаську область «Шахедами».
Силами ППО було збито чотири повітряні цілі противника.
Голова Черкаської ОВА Ігор Табурець повідомив, що внаслідок атаки росіян на Черкащині є влучання в інфраструктурний об’єкт.
За попередньою інформацією, унаслідок атаки Росії обійшлося без потерпілих. Наразі триває ліквідація наслідків.Черговий удар по Одеській області
Російські військові не припиняють тероризувати Одеську область, яка в останні місяці сильно потерпає, що від «Шахедів», що від ракет різного типу.
Голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що 26 вересня росіяни протягом годин атакували регіон ударними безпілотниками.
За його даними, сили ППО збили більшість дронів. Однак в Ізмаїльському районі відбулись влучання у припортову інфраструктуру.
Постраждали двоє чоловіків, водії вантажівок. Одному з них медичну допомогу надали на місці, другого з важкою травмою руки ушпиталили.

Continue reading...